Sale!

6 in 1 Cadar Lily

RM120.00 RM100.00

SAPA KAT SINI YANG PERNAH ADA MASALAH MACAM AKAK2 NI!

Kami kongsikan masalah yang di alami kebanyakan pengguna cadar dari feedback yg kami terima..

➨ “Cadar yang saya guna sebelum ni turun warna..tidur pun tak selesa kain dia panas..mudah koyak tak tahan lama..dan beli tu sarung bantal tak sama saiz dengan bantal pulak .. tapi lepas beli Cadar Lily di Feezora semua masalah ni dah selesai ” Puan Noor, Ipoh

➨”Sebelum saya jumpa Feezora ni ..saya pernah beli set cadar..bila nak sarungkan bantal zip rosak la pulak..dan lapisan dalam bantal cepat hancur keluar berketul-ketul, Cadar Lily keluaran Feezora sangat membantu selesaikan masalah saya sbb ada lapisan dalam sarung bantal berlapik tak mudah rosak ” Puan Hayati, Manjung

➨”Saya pernah beli cadar fitted.. nama fitted tapi tak fit pulak dengan tilam kat rumah.. saiz cadar tak ikut standard saiz tilam kat Malaysia.. frust betul sampai sekarang ada lagi tak guna langsung..lepas tu saya beli dengan Feezora sarung ok jer ..sangat puashati ” Puan Norlin, Kuantan

➨”Cadar yang saya beli ni naik hangin betul.. sekali basuh terus berbulu..habis tu takkan tak basuh .. saya tak nak beli dah cadar murah2 ni kualiti out .. sampai sekarang saya memilih cadar lily di Feezora ..mmg terbaik ” Puan Rahayu, Batu Pahat

➨”Cadar yang saya beli online tgk kt gambar cantik.. Tapi bila sampai warna tak sama” Puan Anis, Melaka

* gambar di bawah 100% sama seperti kualiti warna asal tanpa edit.. 
.
Feedback yg di terima Pengguna selepas menggunakan Cadar Lily dari Feezora masalah yang di hadapi tiada lagi..semua berpuashati..

.
Kelebihan Cadar Lily

 warna terang 
 corak menarik
 tidak luntur 
 material lembut 
 tidak panas 
 tak mudah koyak 
 2 lapisan dalam sarung bantal

.
Set Cadar Lily:

➧ 1 Cadar saiz Queen
➧ 4 sarung bantal
➧ 1 sarung bolster

.
Sempena CNY tak lama lagi ni ada OFFER

Bukan RM 200 ..Bukan RM 150 ..

【Harga Offer RM 110.00 sahaja 】
Free Pos ke semenanjung Malaysia

Cepat grab sekarang! kebiasaan dalam masa seminggu stok SOLD OUT!
Sapa cepat dia dapat!

2 in stock

Description

6 in 1 Cadar Lily

Brand : Wan Tong
80% cotton
Queen size

Additional information

Weight 3 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “6 in 1 Cadar Lily”

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Sign up to our newsletter!